Candice Swanepoel upeissa uimapukukuvissa – nauttii rantalomasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Nainen kruunattiin Instagramissa vaikutusvaltaisimmaksi alusvaatemalliksi pari vuotta sitten.

Candice Swanepoel on lanseerannut vuonna 2018 oman uimapukumalliston. Tropic of C -vaatemerkki kattaa upeita ja naisellisia uimapukuja ja bikineitä, joissa naiset voivat tuntea olonsa seksikkääksi. Ainakin malli itse näyttää viihtyvän oman mallistonsa bikineissä.

Candice Swanepoel poseeraa itse uusissa Tropic of C -merkin Instagram-kuvissa. Upeissa kuvissa nainen näyttää todella nauttivan rantalomastaan. Pikkuruisissa narubikineissä Swanepoelin hoikka mallivartalo korostuu ja pääsee todella oikeuksiinsa.