Jenna Dewan hehkuu kahdeksannella kuulla – kuvattiin alastomana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja tanssija Jenna Dewan alkoi viime syksynä seurustelemaan Steve Kazeen kanssa. Pariskunta alkoi nopeasti odottamaan perheenlisäystä naisen tullessa raskaaksi, minkä lisäksi pariskunta ilmoitti juuri kihlauksestaan.

Nyt 39-vuotias Jenna Dewan jakoi hänen Instagram-kanavallaan häkellyttävän kauniita kuvia, joissa hänen raskausajan vatsansa on ikuistettu upealla tavalla. Valokuvaaja Elizabeth Messina ikuisti Jenna Dewanin raskausajan hehkun herkillä kuvilla, joissa naisella on hyvin vähän yllään.

Jenna Dewan näyttää häikäisevän upealta kuvissa, joissa hänen vartaloaan peittää vain ohut pitsi. Dewan hehkuu ollessaan kahdeksannella kuulla raskaana ja näyttää voivan todella hyvin. Naiset päätyivät lopulta kuvaamaan Dewania lähes alastomana niin, että naisen yllä oli vain hyvin ohut ja täysin läpinäkyvä tyllimäinen kangas.

View this post on Instagram

🌸

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

View this post on Instagram

I clearly love wearing clothes 😂

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

View this post on Instagram

Can’t stop blame the hormones 🖤🖤🖤

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on