Chris Pratt: ”Elokuvan kuvauspaikalta löytyi ruumiita”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Chris Pratt tähdittää tulevaa scifi-elokuvaa The Tomorrow War. Elokuvaa kuvattiin Islannissa sijaitsevalla jäätiköllä, ja tähden mukaan kuvauspaikalla on tehty hurja löytö.

Prattin mukaan vain viikkoja aikaisemmin alueelta oli löydetty jäätiköllä 80 vuotta sitten kuolleen pariskunnan jäätyneet ruumiit.

– He olivat säilyneet hyvin jäätikölle tarkoitetuissa vaellusvaatteissaan 1930- tai 1940-luvulta. Heillä oli mukanaan kaikki varusteet ja eväät. He olivat rakastavaisia, jotka putosivat kuoppaan, katosivat ja löydettiin vasta hiljattain, Pratt kuvaili The Ellen DeGeneres Show -ohjelmassa.

Insider-lehden mukaan islantilaiset viranomaiset eivät kuitenkaan ole kyenneet vahvistamaan Prattin tarinaa. Poliisipäällikkö Oddur Arnasonin mukaan hän ole kuullut jäätiköltä löydetyistä ruumiista mutta kuvailee Prattin tarinaa hyväksi kertomukseksi.