Valtava etumus narujen varassa – kurvitar haluaa lisää täytettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen seksipommi Ivana Vladislava luo uraa transsukupuolisena glmaourmallina. Berliinissä asuva kolmekymppinen nainen tienaa sievoisia summia seksityöläisenä muun muassa dominattarena. Hän panostaa suuria määriä rahaa ulkonäkönsä muokkaamiseen.

Varhaisteinistä saakka sukupuoltaan korjauttanut Ivana Vladislava julkaisee Instagramiin paljastelevia otoksia vartalostaan. Hänen jättisuuret rintansa varastavat huomion helposti, sillä niiden koko saa haukkomaan happea. Hän kertoo, että aikoo ottaa pian lisää täytettä vartaloonsa. Katso kuva nykyisestä vartalosta tästä.

Kauneusleikkausten tarkoituksena on muokata hänen ulkonäöstään mahdollisimman muovinen ja nukkea muistuttava. Hän on käynyt läpi lukuisia operaatioita aina otsan muokkaamisesta nenäleikkauksiin. Ivana Vladislavalla on 163.000 seuraajaa.