Mies vaahtokylvyssä ravintolan tiskialtaassa – video johti potkuihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen ravintolaketju Wendy’sin työntekijät ovat saaneet potkut Etelä-Carolinan Greenvillessä. Syynä on video, jolla näytetään yhden työntekijän kylpevän ravintolan tiskialtaassa. Taltiointia on jaettu useissa eri nettipalveluissa.

Alunperin TikTok-videopalveluun julkaistu taltiointi näyttää, kun yksi Wendy’s ravintolan työntekijä on tehnyt vaahtokylvyn pikaruokalan tiskialtaaseen. Yhtiön tiedottaja on kertonut Newsweek-julkaisulle, että kaikki videolla esiintyneet henkilöt ovat olleet ravintolan työntekijöitä ja heille kaikille on annettu potkut.

– Tämä tuntuu porealtaalta. Minä nautin elämästä, kylpevä mies sanoo.

So yeah I’m just gonna tell everyone right now DO NOT GO TO THE GREENVILLE WENDYS. THIS IS DISGUSTING PLEASEEEEEE SHARE THIS

Publiée par Connor Somerfield sur Mardi 11 février 2020