Räppäri Pop Smoken murhan uskotaan olleen suunniteltu isku

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nousujohdanteista uraa tehnyt räppäri Pop Smoke ammuttiin kuoliaaksi kotonaan keskiviikkona. Mediassa on sittemmin spekuloitu, oliko kyseessä pieleen mennyt ryöstö vai tarkoituksellinen murha.

Tuoreen raportin mukaan Pop Smoken murhan kerrotaan vaikuttavan kohdistetulta iskulta. Turvakameran videolla neljä miestä lähestyy räppärin kotia aamuyöstä ja hiippailee hänen takapihalleen. Kolme miestä palaa muutaman minuutin päästä etupihalle, kun taas yksi heistä asteli mitä ilmeisimmin sisään takaovesta.

Turvakameran videon perusteella ampuja ei vienyt mitään mukanaan talosta ammuttuaan Pop Smoken, uutisoi TMZ. Tämä viittaa siihen, että yöllisen vierailun tarkoituksena oli ryöstön sijaan murhata räppäri.

Poliisi ei ole toistaiseksi pidättänyt ketään tapaukseen liittyen. Vasta 20-vuotiaana menehtyneen Pop Smoken, oikealta nimeltään Bashar Barakah Jackson, oli määrä esiintyä Suomessa Ruisrockissa sunnuntaina 5. heinäkuuta.