Demi Moore syyttää Ashton Kutcheria – sai hänet retkahtamaan päihteisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Demi Moore on kirjoittanut hänen elämästään Inside Out -nimeä kantavan muistelmakirjan. Kirjassa nainen on jakanut kipeitä paljastuksia hänen nuoruusvuosistaan ja avautunut myös myrskyisästä avioliitosta Ashton Kutcherin kanssa.

Demi Moore on kertonut kirjassaan, että Ashton Kutcherin juhliminen sai naisenkin käyttämään päihteitä useiden raittiiden vuosien jälkeen. Mooren mukaan Kutcher on myös pettänyt häntä, minkä vuoksi avioliitto lähti ajelehtimaan kohti lopullista karikkoa.

Ashton Kutcher on kertonut Radar Online -sivuston mukaan, että ei ole enää missään tekemisissä ex-vaimonsa kanssa. Demi Mooren tyttäriin Kutcherilla on kuitenkin vielä lämpimät välit. Kutcher kertoo säännöllisesti juttelevansa Rumerin, Scoutin ja Tallulahin kanssa tyttöjen omasta aloitteesta, mikä on miehen mielestä hienoa.