Katy Perry on kuin trooppinen unelma – upea tyyli Havaijilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katy Perry tunnettiin pitkään hänen tummista hiuksistaan ja suurista silmistään. Viime aikoina poptähti on kuitenkin ihastuttanut platinanvaaleilla kutreillaan, jotka korostavat tähden nukkemaista tyyliä.

Nyt 35-vuotias laulaja nähdään upeissa Havaijilla otetuissa kuvissa, joissa Katy Perry näyttää trooppiselta prinsessalta. Naisella on yllään upea kaksiosainen mekko, jossa on punaisia, oransseja ja pinkkejä kuviointeja. Myös naisen värikäs meikki sopii kokonaisuuteen upeasti, ja koko kuvan kruunaa vielä kaunis merinäköala ja auringonlasku.

Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom ovat olleet kihloissa noin vuoden ajan. He ovat tällä hetkellä umpirakastuneita ja tuoreen tiedon mukaan Bloom on alkanut haaveilemaan myös yhteisestä perheestä Katy Perryn kanssa, ja haluaisi hänen kanssaan lapsia.