Muista tuoretta äitiä – tässä lahjavinkit vastasynnyttäneelle

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Perheenlisäys on ihmiselämän suurimmista asioista. Usein perheen pieni tulokas saa kaiken huomion, mutta toisinaan on hyvä hemmotella myös muita perheenjäseniä. Kerromme nyt vinkkejä tuoreen äidin muistamiseksi.

Vastasynnyttäneet äidit voivat olla fysikaalisesti, henkisesti tai hormonaalisesti haastavassa tilanteessa. Tällöin kaikki tuki ja apu on varmasti tarpeen. Herkillä olevalle naiselle kannattaa antaa esimerkiksi eteerisiä öljyjä hyvinvointia lisäämään.

Koskaan ei ole pahasta, jos muistaa tuoretta äitiä erityisherkuilla, kasvonaamioilla tai laadukkaalla aamutakilla. He saattavat myös tarvita pehmeitä yövaloja tai yksinkertaisia kaunedenhoitovälineitä, kuten hiuslenkkejä ja sävyttävää päivävoidetta. Tärkeintä lienee se, että osoittaa olevansa läsnä tukena ja turvana.