Plastiikkakirurgit paljastavat – yhä useampi haluaa näyttää Margot Robbielta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneusleikkausten suhteen trendit vaihtelevat samalla tavalla kuin muidenkin kauneusihanteiden osalta. Vielä pari vuotta sitten suuri osa kirurgin veitsen alle hakeutuvista halusi näyttää Kim Kardashianilta ja laitatti itselleen peppuimplantit ja täytettä huuliin.

Nyt naisten kauneusihanne on kokenut pienen muutoksen. Lontoossa toimiva The Private Clinic -kauneusklinikka on kertonut, että naiset havittelevat tällä hetkellä eniten Margot Robbien ulkonäköä. Margot Robbien jälkeen suosituin ulkonäkö oli Angelina Joliella.

Naiset hakeutuvat yhä useammin kauneuskirurgien puheille halutessaan muuttaa kasvojensa piirteitä. Daily Mail -sivuston mukaan Margot Robbien kasvot ovat useimmiten referenssinä naisilla, jotka haluavat tehdä kasvoilleen muutoksia täyteaineilla ja muilla hoidoilla, jotka eivät vaadi veitsen käyttämistä.