Ystävät ovat huolissaan Kourtney Kardashianista – juhlii viisi päivää viikossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaanin vanhin sisarus, Kourtney Kardashian, on viettänyt runsaasti aikaansa pintaliitopiireissä tänä vuonna. Naisen kerrotaan viihtyvän juhlissa monta kertaa viikossa ja hänen seuransa on usein nelikymppistä naista puolta nuorempaa.

Kourtney Kardashian ilmoitti hiljattain vetäytyvänsä suositusta realityohjelmasta pois viettääkseen enemmän aikaansa perheensä kanssa. Hänellä on kolme lasta. Nyt nainen on kuitenkin viettänyt juhlahumun huuruista elämää yhdessä nuoren rakastajansa Younes Bendjiman kanssa.

Lähipiiristä kerrotaan, että Kourtney Kardashian juhlii aamuyön pikkutunneille ja nukkuu usein pitkälle päivään. Lastenhoitajat pitävät huolta jälkikasvusta. Ystävät pelkäävät, että Kourtney polttaa nyt kynttilää molemmista päistä. Naisen uutta ja nuorta ystäväpiiriä on kutsuttu epäilyttäväksi, RadarOnline raportoi.

View this post on Instagram

tryna fix your inner issues with a bad bitch

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on