Berliinin povipommi Mustangin ratissa – kuvassa silikonia ruudun täydeltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koulukiusaajilleen uudella ulkonäöllään näpäyttänyt Berliinin Barbie, eli Paris Herms, on ahkera plastiikkakirurgin asiakas. Hän on ottanut rintoihinsa jättisuuret täytteet ja kohentaa kauneuttaan päivittäisillä toimenpiteillä aina itseruskettavista voiteista tekokynsiin ja kampaamopalveluihin.

Nyt muhkearintainen saksalaisnainen on istahtanut Ford Mustangin rattiin. Hän on julkaissut tilanteesta kuvan Instagramiin. Tarina ei kuitenkaan kerro, että kenen auto on kyseessä tai sitä, onko nainen ajanut autolla. Se mikä on varmaan on se, että hän näyttää valokuvassa aivan muovinukelta.

Nainen on päässyt vartalonsa muotojen avulla vaikutusvaltaiseen asemaan sosiaalisessa mediassa ja sen kautta osaksi pintaliitokulttuuria. Hänen isoäitinsä kustansi ensimmäiset silikonirinnat auttaakseen Berliinin Barbien itsetunnon kohottamista. Sen jälkeen isoäiti on pyytänyt lapsenlastaan lopettamaan ulkonäkömuutokset.