Dave Chappellen naapurustossa kohtalokas ammuskelu – fanit huolestuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Dave Chappellen fanien järkytykseksi sosiaalisessa mediassa levisi keskiviikkona huhuja tähden kotona tapahtuneesta ammuskelusta. Nyt viranomaiset ovat kuitenkin todenneet, ettei tähti ollut ampumatapauksessa osallisena.

Välikohtaus tapahtui Page Six -sivuston mukaan todellisuudessa Chappellen Ohion maaseudulla sijaitsevan kodin ulkopuolella. Koomikon kotiin johtavalla tiellä tapahtunut ammuskelutapauksessa kuoli kaksi ihmistä. Heitä ei ole toistaiseksi tunnistettu.

Dave Chappellen edustaja Carla Sims kuitenkin kertoo, ettei koomikko ollut millään tavalla osallisena välikohtauksessa. Hän oli tapahtumahetkellä esiintymässä Lontoossa, eikä hän varsinaisesti edes asu Ohiossa sijaitsevassa osoitteessa.