Justin Bieber pelkää Billie Eilishin sekoavan: ”Olen vain puhelinsoiton päässä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber tuli tunnetuksi maailmalla jo hyvin nuorena. 25-vuotias Justin Bieber julkaisi ensimmäisen singlensä, Baby-megahitin, vuonna 2009 ollessaan vasta teini-ikäinen. Suuri suosio olikin juuri se mikä miehen lopulta turmeli ja sai sekaantumaan myös huumeisiin. Nyt Bieber on alkanut pelkäämään Billie Eilishin mielenterveyden puolesta.

Justin Bieberillä on omakohtaista kokemusta siitä miten turmeleva vaikutus nopeasti saadulla menestyksellä voi olla teini-ikäiselle mielelle. Bieber pelkääkin nyt, että Billie Eilish ei kestää suurta suosiota ja ihailua, jonka hän on nyt saanut osakseen. Sen mukana tulee myös paljon paineita ja suuri joukko ihmisiä, jotka puhuvat pahaa ja arvostelevat kaikkia tekemisiä julkisesti.

Justin Bieber herkistyy kyyneliin asti Zane Lowen haastattelussa muistellessaan omaa matkaansa. Hän haluaa olla hyvin suojelevainen Billie Eilishia kohtaan. Poptähti kertoo haastattelussa, että Billie Eilish saa soittaa hänelle koska tahansa Bieberin ollessa aina hänen tukenaan.