Kanye West haluaa Harryn ja Meghanin jumalanpalvelukseensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Henkisen heräämisen kokenut räppäri Kanye West järjestää säännöllisesti jumalanpalveluksia. Hänen messuihinsa on osallistunut joukko eturivin julkkiksia, mutta mies haluaa lisää uskottavuutta. Hän haaveilee prinssi Harryn ja Meghanin osallistuvan sunnuntaiseremoniaan.

Kristinuskoon kokonaisvaltaisesti herännyt räppäri Kanye West pitää itseään jumalallisena guruna. Hän on keskittänyt koko elämänsä uskonnolle ja järjestää sunnuntaisin jumalanpalveluksia. Hän uskoo, että messuista tulee ajan kanssa maailman suurin uskonnollinen tapahtuma, RadarOnline uutisoi.

Useat julkkikset ovat osallistuneet Kanye Westin gospel-konsertteihin ja jumalanpalveluksiin. Miehen pääasiallisena tavoitteena on olla yksi maailman vaikutusvaltaisimmista hengellisistä johtajista. Hän rakennuttaa parhaillaan omaa uskonnollista keskusta keskelle erämaata Wyomingin osavaltiossa.