Koomikko Drew Careyn ex-kihlattu kuoli – seksuaaliterapeutti joutui entisen poikaystävänsä murhaamaksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Drew Careyn entisenä kihlattunakin tunnettu seksuaaliterapeutti Amie Harwick on kuollut. Hänen uskotaan joutuneen ex-poikaystävänsä Gareth Pursehousen murhaamaksi.

37-vuotias Harwick löydettiin henkihieverissä Hollywoodista pudottuaan kolmannessa kerroksessa sijaitsevan kotinsa parvekkeelta. Poliisit hälytettiin paikalle naapureiden kuultua naisen huutoa. Harwick kuoli myöhemmin sairaalassa.

Poliisi pidätti Harwickin ex-poikaystävän, Gareth Pursehousen pian tapahtuneen jälkeen. Seksuaaliterapeutin ystävä oli kertonut miehen tunkeutuneen asuntoon väkisin ja hyökänneen Harwickin kimppuun. Harwick oli myös Daily Beast -lehden mukaan ilmaissut aiemmin pelkonsa siitä, että Pursehouse satuttaisi häntä.

Harwick tunnetaan muun muassa The New Sex Bible for Women -kirjan kirjoittajana. Hän meni kihloihin Drew Careyn kanssa vuonna 2018. Pariskunta kuitenkin erosi pian.