Kaia Gerber puristeli etumustaan bikineissä – someseuraajat sekosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford on jo jättänyt taakseen aktiiviuransa supermallina, mutta hänen paikkansa lunasti saman tien hänen kaunis tyttärensä Kaia Gerber. Tyttärestä on muodostunut nopeasti yksi mallimaailman kuumimmista nimistä niin catwalkeilla kuin lehtien sivuillakin.

View this post on Instagram

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Äskettäin 18-vuotias Kaia Gerber joutui yllättäen raskaushuhujen keskiöön, koska hän luki somekuvassa vanhemmuuteen liittyvää kirjaa. Mitä ilmeisimmin hän ei kuitenkaan ollut raskaana, sillä Kaia nähdään nyt keikistelemässä kameran edessä yhdessä ystävänsä kanssa etumustaan puristellen.

Kaia Gerber seurusteli taannoin parin kuukauden ajan koomikko Pete Davidsonin kanssa. Pariskunta päätti kuitenkin pitää suhteessaan taukoa Pete Davidsonin hakeutuessa hoitolaitokseen mielenterveydellisten ongelmiensa vuoksi.

View this post on Instagram

backstage ysl 🖤 @micarganaraz @anthonyvaccarello

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on