Poliisit hälytettiin paikalle mehiläisenpiston vuoksi – joutuivat 40 000 vihaisen mehiläisen hyökkäyksen kohteeksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisit ja pelastustyöntekijät ovat joutuneet hurjaan ja odottamattomaan tilanteeseen Yhdysvaltojen Kaliforniassa. He joutuivat kymmenien tuhansien mehiläisten raivon kohteeksi.

Viranomaiset oli hälytetty Pasadenan Hampton Inniin yhden mehiläisen piston vuoksi. Mehiläisiä oli kuitenkin CNN-uutissivuston mukaan paikan päällä huomattavasti enemmän. Poliisit ja pelastustyöntekijät joutuivat noin 40 000 aggressiivisen tappajamehiläisen saartamaksi.

Kolme pelastustyöntekijää joutui mehiläishyökkäyksen jäljiltä sairaalaan, ja yhtä heistä oli pistetty jopa 17 kertaa. Yhteensä hyönteiset pistivät seitsemää henkilöä. Palokunta kamppaili mehiläisiä vastaan vaahtosammuttimien sekä hiilidioksidin avulla, ja lopulta mehiläishoitajat onnistuivat poistamaan hyönteisten pesän Hampton Innin katolta.