Sabina Särkkä kaipaa kesää – bikinikuva muistuttaa lämmöstä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, mutta suuri osa Särkän töistä toteutuu kuitenkin sosiaalisessa mediassa.

Kaunotar lomaili hetki sitten miehensä Ossi Kivimäen kanssa Balilla. Matkalta Särkkä julkaisi useita todella upeita bikinikuvia, joissa nainen nautiskeli auringosta ja lämmöstä. Sabina Särkkä on jo hetken aikaa ollut takaisin Suomessa, mutta muistelee kesäisiä säitä nyt bikinikuvalla.

Sabina Särkkä julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän bikinikuvan, joka on hänen Balin matkallaan otettu. Kuvassa naisella on upeat raidalliset bikinit yllään eikä hän malta odottaa, että pääsisi jälleen käyttämään niitä. Mallikaunottaren poseeratessa kameralle rennosti huomio keskittyy väistämättä naisen upeisiin hiuksiin ja timmeihin vatsalihaksiin.