Jennifer Lopez ryhtyi kenkäsuunnittelijaksi – oma mallisto myyntiin maaliskuussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez ei ole pelkästään kaunis ja hyvä laulaja vaan todellinen monitaituri. 50-vuotias Jennifer Lopez on tanssija, näyttelijä, laulaja, kirjailija ja tuottaja, minkä lisäksi hän on suunnitellut nyt myös oman kenkämalliston.

Jennifer Lopez pääsi kenkien suunnittelemisen makuun kolme vuotta sitten kun hän julkaisi oman Giuseppe for Jennifer Lopez -nimeä kantavan kenkämalliston vuonna 2017. Nyt nainen on palannut rakkaiden kenkien pariin julkaistessa täysin oman ja vain tähden omaa nimeä kantavan kenkämalliston.

Jennifer Lopez julkaisi sosiaalisessa mediassa todella näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa eläinkuosillisessa takissa ja pikkuhousuissa. Naisella on kuvassa jalassaan hänen suunnittelemat kauniit korkokengät, jotka ovat JLO JENNIFER LOPEZ -mallistosta peräisin. Kenkämallisto tulee myyntiin Designer Shoe Warehouse -verkkokauppaan 9. maaliskuuta.