Kauniit ja rohkeat -sarjan luoja kuoli 91-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvun alusta saakka Suomessa esitetyn Kauniit ja rohkeat -sarjan faneille on kantautunut suru-uutisia. Sarjan toinen luoja, Lee Phillip Bell on kuollut. Bell menehtyi kotonaan Los Angelesissa tiistaina 25. helmikuuta.

Tiedon vahvisti Metro-lehden mukaan Bell-Phillip Television Productions -yhtiön tiedottaja. Televisiotuottaja oli kuollessaan 91-vuotias. Lee Phillip Bell ja hänen aviomiehensä William J. Bell loivat Kauniit ja rohkeat yhdessä vuonna 1987.

Televisiosarja tarkoitettiin alun perin sisarsarjaksi pariskunnan vuonna 1973 luomalle Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjalle. Jo 33 vuoden ajan jatkunut Kauniit ja rohkeat nauttii edelleen suuresta suosiosta ympäri maailman. Suomessa rakastettu päivittäissarja alkoi 20. tammikuuta 1992.