Mies kuoli matkalaukkuun – murhasta syytetty tyttöystävä syyttää piiloleikkiä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa asuva nainen on pidätetty hänen poikaystävänsä löydyttyä kuolleena matkalaukusta. 42-vuotias Jorge Torre oli menehtynyt jouduttuaan tuntikausiksi ansaan matkalaukun sisään.

Torren tyttöystävä Sarah Boone oli väittänyt pelastustyöntekijöille kyseessä olleen onnettomuus. Pariskunta oli tyttöystävän mukaan leikkinyt piiloleikkiä humalassa, kunnes hän oli sammunut miehen sullottua itsensä matkalaukkuun. Poliisien Boonen puhelimesta löytämät videot eivät kuitenkaan puoltaneet hänen kertomusta.

Videolla poikaystävä oli videolla anellut toistuvasti päästä pois matkalaukusta. Torresia pettämisestä syyttänyt nainen ei kuitenkaan suostunut vapauttamaan häntä. Poliisin mukaan video todistaa murhasta syytetyn Boonen teko olleen suunniteltu, uutisoi Buzzfeed.