54-vuotias malli inspiroi – ikääntyminen on kaunista

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen 54-vuotias malli Violet Trikilis oli muotialalta poissa pitkään ja ikään kuin eläköitynyt töistään, koska vanhemmille malleille ei ollut tilausta. Nykyään lehtien palstoilla kuitenkin näkyy enemmän kaikenikäisiä malleja, minkä vuoksi myös Violet on päättänyt vähitellen palata töidensä pariin.

Violet Trikilis alkoi ylläpitämään omaa Instagram-kanavaa, jossa hän esittelee muotia ja kauneutta. Nainen haluaa antaa omilla kuvillaan inspiraatiota yli 50-vuotiaille naisille ja näyttää, että ikääntyminen on kaunista eikä siihen tarvita botoxia tai mitään muutakaan toimenpidettä.

Nainen kertoi myös Daily Mail -sivuston haastattelussa miten hän itse pitää omasta hyvinvoinnistaan kiinni. Violet kertoi kävelevänsä viisi kilometriä neljä kertaa viikossa ja käyttävänsä aina aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on 50. Malli myös neuvoo syömään kohtuudella. Violet ei rajoita itseltään mitään ruokia, mutta hän syö aina seuraavana päivänä hieman kevyemmin mikäli edellisenä päivänä tuli herkuteltua.

View this post on Instagram

and I actually put some makeup on today. Very minimal but at least I made an effort. Here on the island I’ve been makeup free 99% of the time. Everything I’ve been eating is grown here without any hormones or pesticides and how different does the produce look compared to supermarket items. The potatoes are shriveled and wrinkly but the taste is superb. The chicken is so yellow but no need for anything to add. Bellissimo!!!! My skin never looks better than when I’m here but my hair is like crap due to the tank water! Hence the beret. Sneak peek at this beautiful dress from @kamarecollective that I’ve been collaborating with for their #AW20 range. I’ll show you tomorrow. Good night down under. X #allnaturalbeauty #50andproud #over50style #kamarecollective

A post shared by ▓█ VIOLET B █▓ (@a_stylish_age) on