Mikä bikinivartalo! Supermalli Georgia Fowler makoilee rantahiekalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusiseelantilainen mallikaunotar Georgia Fowler pääsi pari vuotta sitten mukaan Victoria’s Secret -muotinäytökseen ensimmäistä kertaa, mikä antoi naisen mallin uralle lisää vauhtia. Tällä hetkellä kaunotar työskenteleekin yhtenä alusvaatemerkin enkeleistä ja on onnistunut lunastamaan paikkansa vaativalla alalla.

Nyt upea Georgia Fowler esitteli omalla Instagram-kanavallaan uusissa kuvissaan hänen upeaa mallivartaloaan. 27-vuotias Fowler nähdään kuvissa makoilemassa hiekkarannalla bikineissään samalla kun nainen nautiskelee auringon lämmöstä. Luonnonkaunis malli poseeraa kameralle itsevarmasti ilman meikkiä.

Kuvat on otettu yksityisellä Necker Island -saarella Karibianmerellä. Nainen on poseerannut sekä valkoisissa että vihreissä bikineissä ja näyttää todella nauttivan yksityisen saaren rauhasta. Georgia Fowler on esiintynyt alkuvuonna myös ELLE-lehden tammikuun numerossa ja Harper’s Bazaar -lehden muotinumerossa.

View this post on Instagram

Beached

A post shared by GEORGIA FOWLER (@georgiafowler) on

View this post on Instagram

Laid back

A post shared by GEORGIA FOWLER (@georgiafowler) on

View this post on Instagram

Leave me here 🐢📍🐚

A post shared by GEORGIA FOWLER (@georgiafowler) on

View this post on Instagram

👣

A post shared by GEORGIA FOWLER (@georgiafowler) on