Huvittava näky olohuoneessa – kissanpentu valtasi kaksi sohvatuolia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levinneiden hauskojen videoiden ansiosta olemme voineet nähdä miten erikoisissa asennoissa lemmikit pystyvät nukkumaan. Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa omistaja löytää kissansa olohuoneesta, jossa se nukkuu hauskassa asennossa.

Kissat onnistuvat usein nukahtamaan mitä epätavallisempiin asentoihin ja ahtaimpiin paikkoihin. Nyt YouTube-videolla ihastuttaa kissa, joka on nukahtanut kahden sohvatuolin väliin hauskasti selälleen. Lemmikin omistajakin on pitänyt viisikuukautisen pentunsa asentoa niin hauskana, että hän on päättänyt kuvata sen videolle.

Kissa näyttää täysin rentoutuneelta levätessään sohvatuolien käsinojien välissä selällään. Kun omistaja menee lemmikkiään lähemmäksi, kissa raottaa hieman silmiään, mutta päättää kuitenkin sulkea ne uudelleen ollessaan niin uupunut.