Kim Kardashian seksikkäänä nudevärissä – kurvit esittelyssä aavikolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian tunnetaan hänen perhettään seuraavasta Kardashianit-sarjasta, minkä lisäksi 39-vuotias nainen on niittänyt mainetta myös yrittäjänä. Nainen on suunnitellut meikkien ja hajuvesien lisäksi myös oman alusvaatemalliston, joka kantaa nimeä Skims. Nyt nainen poseeraa uudessa mainoskuvassa itse.

Kim Kardashian esittelee uusia Skims-alushameita poseeraamassa alusasussa keskellä aavikkoa. 39-vuotias kaunotar on todella näyttävä näky läpikuultavassa mekossa, jonka alle nainen on pukenut tietenkin myös oman Skims-malliston tangat.

Kim Kardashian on tunnetusti muotoilevien alusvaatteiden rakastaja ja suurkuluttaja. Skims-merkin alla hän on suunnitellut muotoilevia alusasuja, pikkuhousuja, rintaliivejä, toppeja ja bodyja. Kim Kardashian on onnistunut nostamaan oman yrityksensä todella nopeasti varteenotettavaksi kilpailijaksi Spanx-alusvaatejätille.