Koomikko Pete Davidson vitsailee Ariana Grandesta: ”Exäni on vapaata riistaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko Pete Davidson on viime aikoina tapaillut näyttelijä Kate Beckinsalea ja malli Kaia Gerberiä. Näitä naiskaunottaria ennen Davidson oli kuitenkin pienen hetken kihloissa poptähti Ariana Granden kanssa. Nyt mies on alkanut vitsailla ohjelmissaan hänen suhteestaan laulajattareen.

Pete Davidson oli aluksi ajatellut, että hän ei aio mollata komediaohjelmissaan Ariana Grandea. Lopulta 26-vuotias mies kuitenkin pyörsi mielensä kuultuaan, että Ariana Grande oli kommentoinut häntä alentavasti. Grande oli sanonut, että ei oikeastaan alun perin edes tiennyt kuka Pete Davidson oli, minkä lisäksi nainen oli kertonut hakeneensa suhteelta vain muuta ajateltavaa Mac Millerin jälkeen.

Kommentit yhteiseltä ystävältä kuultuaan Davidson oli Daily Mail -sivuston mukaan sanonut, että nyt Ariana Grande on vapaata riistaa vitsailulle ja pilkalle. Mies on myös aiemmin kommentoinut tienneensä hänen kihlauksensa olleen ohi Ariana Granden kanssa kun nainen oli alkanut hyvin avoimesti ja julkisesti suremaan sielunkumppaninsa Mac Millerin kuolemaa ollessaan kihloissa Pete Davidsonin kanssa.