Naomi Campbell näyttävässä selfiessä – nappasi kuvan yläosattomissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Naomi Campbell on luonut mallin uraansa 15-vuotiaasta saakka. 49-vuotias nainen onkin saanut työskennellä poikkeuksellisen pitkään huippusuunnittelijoiden kanssa, ja nainen nähdäänkin edelleen säännöllisesti muotinäytösten catwalkeilla.

Nyt kaunotar päätti ilahduttaa Instagramissa hänen yli kahdeksaa miljoonaa seuraajaansa viettelevällä kuvalla, jonka tähti on ottanut sängyllään makoillen. Naomi Campbell on poseerannut ilman yläosaa, minkä vuoksi hänen nänninsä on näkynyt kuvassa.

Nännin näkyminen on vastoin Instagramin käytäntöjä, minkä vuoksi Naomi Campbell onkin hieman muokannut kuvaa. Nainen on päättänyt peittää rintansa pienellä tähti-emojilla välttääkseen kuvan poistumisen sosiaalisesta mediasta.

Brittiläissyntyinen Naomi Campbell on nähty viime vuosina vähemmän julkisuudessa. Hänen uransa räjähti aikoinaan nousuun, kun hän poseerasi ensimmäisenä tummaihoisena naisena Voguen britti- ja ranskalaisnumeron kannessa. Naomi on nähty myös Playboyn sivuilla.

View this post on Instagram

#SelfieSunday 🌙 💫

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on