Taapero määräsi tanssiaskeleet – Justin Bieber seurasi perässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ystävänpäivänä uuden albuminsa julkaissut Justin Bieber vieraili taannoin James Cordenin keskusteluohjelmassa. Vierailun yhteydessä parivaljakko teki yhdessä useita hauskoja tempauksia, joissa artisti joutui syömään muurahaisia, lauloi autossa ja jakoi ruokaa Los Angelesissa ruoka-autosta.

Nyt The Late Late Show with James Corden -ohjelman julkaisemalla videolla nähdään Justin Bieber ja juontaja erikoisella tanssitunnilla. Taaperot tulevat ohjaamaan tunnit ja esittelemään hauskimmat tanssiliikkeensä, joita miesten pitää yrittää seurata perässä.

Pienet tytöt ja pojat tulevat kukin omalla vuorollaan pitämään Bieberille ja Cordenille tanssituntia Justin Bieberin Baby-hitin tahtiin. Miehet pysyivät melko hyvin lasten perässä. Kärrynpyörä oli ainut liike, joka tuotti ylitsepääsemättömiä vaikeuksia juontajalle.