Justin Bieber ohitti Elvis Presleyn – levy artistin seitsemänneksi listaykköseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber julkaisi taannoin seitsemännen Changes-albuminsa. Levy nousi Yhdysvalloissa listaykköseksi, minkä myötä kanadalaistähti rikkoi aikaisemmin Elviksen pitelemän ennätyksen.

Changes on Bieberin seitsemäs Billboard 200 -listan ensimmäiselle sijalle noussut albumi. Bieber on nyt BBC:n mukaan nuorin kyseisen saavutuksen tehnyt artisti. Aikaisempaa ennätystä piteli Elvis Presley, joka oli 26-vuotias julkaistessaan seitsemännen listaykköseksi nousseen Blue Hawaii -levynsä.

Changes on Justin Bieberin ensimmäinen uusi albumi lähes viiteen vuoteen. Levy on toistaiseksi vuoden 2020 kolmanneksi eniten myyty levy Ydhysvalloissa. Sen edelle ovat kirineet Eminemin Music to be Murdered By ja Halseyn Manic.