Kim Kardashianin siisti lastenhuone ei ole samaistuttava – äidit lähettivät kuvia omistaan

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin ja hänen miehensä Kanye Westin talo on sisältä kokonaan kerman värinen. Heidän sisustustyylinsä on todella minimalistinen eikä heillä olekaan mitään irtotavaroita. Kardashian on kertonut, että talo on mahdollista pitää siistinä siksi, että lapsilla on oma leikkihuone, jossa he saavat sotkea yllin kyllin.

Kim Kardashian julkaisi kuvan lasten leikkihuoneesta hänen Instagram-kanavallaan. Kuva ei ole ollut lainkaan muiden äitien mielestä samaistuttava, koska huone on todella siisti ja kaikki lelut nätissä järjestyksessä. Nyt Ellen DeGeneres esitteli ohjelmassaan huvittavia kuvia, joita muut perheenäidit ovat ohjelmaan lähettäneet.

Perheenäidit ovat ottaneet kuvia ja esitelleet miltä heidän kotonaan lasten huoneet näyttävät. Kuvissa nähdään, että lapset ovat uupuneet leikkimisestä ja sotkeneet oman huoneensa täydelliseen kaaokseen asti. Eräässä kuvassa nähdään myös kissa, joka ei näytä pääsevän kerrossängystä alas, koska lattia on täynnä tavaroita ja leluja.