Kuuma bikinivertailu – täydellinen nainen vertasi itseään Jennifer Lopeziin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Jennifer Lopez julkaisi hetki sitten näyttävän selfien, jossa nainen esitteli kylpyhuoneessa hänen bikinivartaloaan. Naisella oli kuvassa yllään valkoiset bikinit ja hän kertoi olevansa rentoutunut ja latautunut uuteen viikkoon näyttäen kuvassa samaan aikaan todella lihaksikkaalta ja timmiltä.

Nyt New Yorkin Täydelliset naiset -realityohjelmasta monille tutuksi tullut 54-vuotias Luann de Lesseps vertasi itseään Jennifer Lopeziin. Nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa nähtiin hänen bikinikuvansa latinotähden kuvan vieressä.

Kuvissa kummallakin naisella on yllään valkoiset bikinit. Luann de Lesseps on ilmeisesti huomannut, että hänen bikininsä muistuttavat laulajan kuvassa näkyviä bikinejä, minkä vuoksi hän päätti julkaista hauskan kuvaparin. Luann toteaa, että ikä 50 on uusi 40 tänä päivänä, mikä näyttääkin pitävän paikkansa, koska kumpikin nainen on poikkeuksellisen upeassa kunnossa.