Miehen kasvotatuoinnissa lukee ”Rikos kannattaa” – pidätettiin jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Indianassa etsintäkuulutettu ja myöhemmin pidätetty 38-vuotias Donald Murray nousi otsikoihin kasvotatuointinsa vuoksi. Miehen otsassa lukee CRIME PAYS, eli suomennettuna rikos kannattaa. Nyt hänet on pidätetty jälleen tekemästään rikoksesta.

Kasvoistaan tatuoitu mies on helppo tunnistaa ja nyt hän voi miettiä tekemiensä rikosten kannattavuutta telkien takana. Hän oli toiminut hiljattain poliisia paenneen ajoneuvon kuljettajana. Auto osui lopulta puuhun, mutta kyydissä olleet matkustajat sekä kuljettaja jatkoi pakoa jalan. Matkustajat saatiin kiinni, Daily Mail uutisoi.

Auton kyydissä olleet eivät kuitenkaan kertomansa mukaan tienneet autoa kuljettaneen henkilön nimeä. Silminnäkijä oli kuitenkin tunnistanut miehen, koska hänen kasvotatuointinsa olivat olleet otsikoissa muutama kuukausi sitten. Murray pidätettiin pari päivää myöhemmin ja hänestä on tehty lukuisia rikosilmoituksia esimerkiksi autovarkaudesta, liikenteenvaarantamisesta ja huumausaineiden hallussapidosta.