Vanhus halusi avioeron – iäkäs vaimo hyökkäsi etälamauttimella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan juomavedessä saattaa olla jotain kummallista, sillä osavaltio on edustettuna omituisten rikosuutisten yleisimpänä tekopaikkana. Floridalainen Pamela Carr suuttui silmittömästi hänen 73-vuotiaan aviomiehensä ilmoitettuaan, että mies haluaa ottaa avioeron.

Yhdeksän vuotta miehensä kanssa naimisissa ollut 68-vuotias Pamela Carr iski aviomiestä etälamauttimella. Hän ei tyytynyt ainoastaan yhteen iskuun, vaan käytti etälamautinta useita kertoja. Paikalle soitetut viranomaiset pidättivät naisen lähisuhdeväkivallasta.

Pamela Carr vetosi itsesuojeluun. Hän sai lähestymiskiellon aviomiehelleen ja aseenkantokiellon. Nainen pääsi hakemaan tavaroitaan pariskunnan asuttamasta asuntovaunusta poliisien läsnäollessa, The Smoking Gun uutisoi.