45-vuotias Eva Mendes näpäytti ilkeää kommentoijaa – ei häpeä ikäänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Eva Mendes tunnetaan useista elokuvarooleista, joista suureen suosioon ovat nousseet muun muassa Hurjapäät-elokuvat. Eva Mendes on seurustellut Ryan Goslingin kanssa jo lähes kymmenen vuotta ja heillä on kaksi lasta, Esmeralda Amada Gosling ja Amada Lee Gosling.

Eva Mendes täyttää maaliskuussa vuosia. Näyttelijätär on Daily Mail -sivuston mukaan shokissa siitä, että hän täyttää jo 46 vuotta. Samaan aikaan Mendes on kuitenkin myös ylpeä siitä, että hän saa elää ja vanheta. Näyttelijän mielestä vanhenemista ei tulisi kenenkään pelätä tai hävetä.

Eva Mendesiä ei haittaa se, että häneltä kysytään hänen ikäänsä. Hän on kuitenkin toisinaan itsekin yllättynyt siitä miten vanha hän jo on. Nainen sai taannoin Instagram-kuvaansa kommentin, jossa todettiin, että nainen vanhenee. Tähän tähti vastasi: ”Oliko tämän kommentin tarkoitus saada minut tuntemaan itseni huonoksi? Et onnistunut. Olen kiitollinen. Kiitos, että muistutit minua siitä, että olen yhä täällä”.