Hämmentävä väite: Työntekijä föönaa Mark Zuckerbergin kainalot ennen esiintymisiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerbergillä on ongelmia hikoilun kanssa. Sen vuoksi hänen on kerrottu pestanneen yhtiön työntekijän kuivaamaan kainalonsa ennen julkisia esiintymisiä.

Erikoinen paljastus tehtiin Facebookin historiaan ja sisäpiiriin sukeltavassa tuoreessa Facebook: The Insider Story -kirjassa. Kirjan mukaan nimeämättömän viestintäjohtajan tehtävänä on föönata Zuckerbergin kainalot ennen julkisuudessa puhumista. Tarkoituksena on poistaa niistä jännityksen aiheuttama hiki.

Independent-lehden mukaan kainaloiden kuivaaminen aloitettiin sen jälkeen, kun Zuckerberg nousi otsikoihin esiinnyttyään julkisuudessa hermostuneen oloisena ja hikisenä. Facebookin tiedottaja Liz Bourgeois kertoo epäilevänsä väitteen todenperäisyyttä, mutta kertoo jokaisen harmaita t-paitoja käyttävien voivan samaistua kainaloiden hikoiluun.