Kylie Jenner ei anna Jordyn Woodsille anteeksi – ystävyys on kuopattu lopullisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuosi sitten Khloe Kardashianin mies ja lapsen isä Tristan Thompson petti avopuolisoaan perhetuttu Jordyn Woodsin kanssa. Woods oli tällöin parhaita ystäviä Khloen pikkusiskon Kylie Jennerin kanssa ja jopa asui naisen kanssa samassa talossa. Pettäminen rikkoi nuorten naisten välisen ystävyyden.

Pettämiskohun jälkeen Jordyn Woods menetti itselleen läheiseen perheeseen kaikki siteet, minkä lisäksi myös Kylie Jenner on poistunut naisen elämästä. Itse Khloe on kertonut jo antaneensa Jordynille anteeksi ja sanonut, että toivoo hänelle kaikkea hyvää elämäänsä. Kylie Jennerin mielestä teko oli kuitenkin anteeksiantamaton.

22-vuotias Kylie Jenner ei aio Daily Mail -sivuston mukaan antaa ystävälleen anteeksi vaikka teosta on kulunut jo vuosi. Jordyn on myös kommentoinut, että hän ei jaksa enää pyydellä tekoaan anteeksi vaan on sanonut jo kaiken sanottavan. Nuoret naiset olivat ystäviä teini-ikäisistä saakka, mutta nyt näyttää siltä, että menneeseen ystävyyteen ei ole enää koskaan paluuta.