Pikkutytön hulvaton imitaatio äidistään – tältä tiukkojen housujen pukeminen näyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Farkkujen sovittaminen voi olla toisinaan työn ja tuskan takana. Myyjät neuvovat usein asiakasta ostamaan todella napakat farkut, koska ne löystyvät ajan mittaan. Sen vuoksi housujen pukeminen voi olla vielä kotonakin melkoinen näky vielä jonkin aikaa.

Nyt videolla nähdään huvittava tilanne kun pikkutyttö on alkanut esittämään hänen äitiään. Tyttö on nähnyt monena aamuna miten hänen äitinsä on pukenut tiukat pillifarkut jalkaan. Pukeutumistyyli on ilmeisesti ihmetyttänyt lasta, minkä vuoksi hän on päättänyt alkaa imitoimaan hauskaa liikehdintää.

Äiti on kuvannut videolle tytärtään, joka näyttää miten äiti on liikehtinyt yrittäessään vetää tiukkoja housuja jalkaansa. Moni nainen ja mieskin voi varmasti tunnistaa lapsen tekemän liikehdinnän, joka on huvittavan tarkka imitaatio farkkujen pukemissessiosta.