Rammsteinilta huikea timelapse-video – valtava konserttirakennelma 60 sekunnissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksalainen industrial metal -yhtye Rammstein esiintyi viime elokuussa kahtena peräkkäisenä iltana loppuunmyydylle Ratinan stadionille Tampereella. Tänä keväänä yhtye tulee esiintymään jälleen stadioneilla ympäri Eurooppaa, vaikka Suomessa yhtyettä ei tällä kertaa nähdä.

Nyt Rammstein on julkaissut konserttiensa kulisseihin katsastavan videon. Siinä nähdään, kuinka huikeana liveyhtyeenä tunnetun Rammsteinin jättiläiskonsertin lava nousee pystyyn Dresdenin Rudolf Harbig -stadionilla.

Lavarakennelman pystyttäminen kesti yhteensä yli 60 tuntia. Urakka on kuitenkin timelapse-videolla onnistuttu tiivistämään vain alle kolmeen minuuttiin. Videon päätteeksi fanit kerääntyvät esiintymislavan ääreen, ja pian pyrotekniikan täytteinen show voi alkaa.