Taylor Swift tunnistamattomana – esittää miestä uudella musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swiftin tuore musiikkivideo saattaa yllättää hänen kovimmat faninsakin. Poptähti on nimittäin muuttunut videolla lähes täysin tunnistamattomaksi.

The Man -kappaleella Swift pohtii, minkälaista elämä olisi jos hän olisi mies. Musiikkivideolla poptähti onkin maskeerattu menestyksekkääksi mieheksi, jonka toilailuja katsotaan jatkuvasti läpi sormien. Videolla nähdään melko suoria viittauksia muun muassa Leonardo DiCaprioon ja Swiftin exään, Jake Gyllenhaaliin.

Muodonmuutos on erittäin onnistunut, sillä videon päähenkilöä ei helposti tunnistaisi Taylor Swiftiksi. Videon lopussa katsojille paljastetaan, kuinka tähdestä on muokattu videon päähenkilö taitavan maskeerauksen avulla. The Man -kappale on peräisin Swiftin viime elokuussa julkaistulta Lover-albumilta.