Yllätyskäänne! Steven Spielberg ei ohjaa seuraavaa Indiana Jonesia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viidennestä Indiana Jones -elokuvasta on puhuttu jo vuosikausien ajan, ja taannoin Harrison Ford kertoi sen tuotannon alkavan lähikuukausina. Nyt projekti on kuitenkin ottanut takapakkia.

Steven Spielbergin oli määrä ohjata tulevan Indiana Jones -elokuvan sarjan edellisten osien tavoin. Nyt hän on kuitenkin päättänyt vetäytyä elokuvan ohjaamisesta. Variety-lehden mukaan tilalle kaavaillaan Logan, Wolverine ja Walk the Line -elokuvien ohjaajaa, James Mangoldia.

Spielbergin kerrotaan vetäytyneen ohjaajan penkiltä, sillä hän haluaa luovuttaa Indiana Jones -elokuvat nuoremmalle sukupolvelle. Hän tulee kuitenkin toimimaan viidennen Indiana Jonesin ohjaajana. 77-vuotiaan Harrison Fordin on kuitenkin edelleen määrä esittää tulevan elokuvan nimikkohahmoa.