Kala huomasi kotonaan tunkeilijan – hyökkäsi sukeltajien kimppuun

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan sukeltajat ja snorklaajat onnistuvat taltioimaan veden alla kamerallaan upeita hetkiä värikkäistä meren pohjalla asustelevista kaloista ja äyriäisistä. Välillä videolle tallentuu myös yllättäviä hetkiä kuten se, että kala päättääkin hyökätä ihmisten kimppuun.

Nyt YouTube-videolla nähdään erikoinen tilanne, jonka sukeltajat kuvasivat vedenalaisella kamerallaan ollessaan Nusa Penidan alueella Balilla sukeltelemassa. Sukeltajat olivat nähneet ison kalan, jota he olivat tarkkailleet. Kala näytti kuitenkin pitävän sukeltajia uhkana, koska se päätti hyökätä niiden päälle.

Videolla nähdään miten kala yrittää selvästi häätää ihmiset pois merestä. Kala hyökkää toistuvasti sukeltajia kohti ja tönii heitä eri puolille vartaloa. Kala käy välillä kauempana hakemassa hieman vauhtia, minkä jälkeen se lataa taas uuden iskun snorklaajia päin.