Kim Kardashian poseerasi Cherin kanssa – unelmien täyttymys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on sanonut usein hänen tyylilliseksi esikuvakseen laulaja Cherin. Naisen pitkät suorat mustat hiukset ja tarkka keskipääjakaus ovatkin suoraan kuin Cherin vuosien takaisista promokuvista kopioidut.

Nyt 39-vuotias Kim Kardashian pääsi yhteisiin kuvauksiin hänen 73-vuotiaan idolinsa Cherin kanssa. Kim Kardashian julkaisi upean kuvan, jossa kaunottaret istuvat moottoripyörien päällä ja poseeraavat seksikkäissä rockasennetta henkivissä asuissa.

Carine Roitfeld kuvasi naisia osaksi hänen uutta CR Fashion Book -julkaisun POWER-kampanjaansa varten. Mustavalkoisissa kuvissa naiset oli stailattu upeasti 60-luvun tyyliin ja kummallekin oli tehty suuri kampaus ja näyttävät silmämeikit kuviin.