Täydellinen nainen julkaisi kuvan synnytettyään: ”Tältä vatsa näyttää kolmen päivän jälkeen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta. Nainen sai miehensä Edwin Arroyaven kanssa kolmannen lapsen tiistaina 25. helmikuuta. Perheeseen syntyi tyttö, joka sai nimekseen Dove. Pariskunnalla on myös kaksi muuta lasta, viisivuotias Cruz-poika ja seitsemänvuotias tytär Slate.

Teddi Mellencamp on halunnut näyttää hänen seuraajilleen sosiaalisessa mediassa totuudenmukaisesti sen miten hänen vartalonsa palautuu synnytyksestä. 38-vuotias nainen päätti julkaista hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jonka hän on ottanut itsestään peilin kautta vain kolme päivää lapsen syntymän jälkeen.

Teddi Mellencamp esittelee kuvassa miltä hänen vatsansa näytti kolme päivää synnytyksen jälkeen. Hänen poikansa on jo alkanut kyselemään äidiltään, että minkä vuoksi hänellä on edelleen raskausvatsa, mikä on saanut Teddin vain hymähtelemään huvittuneena.

Nainen kertoo tällä hetkellä nauttivansa ihanasta ja samalla väsyttävästä vauva-arjesta. Hän kertoi myös synnytyksen jälkeisestä ajasta sen, että odottelee yhä ensimmäistä isompaa vessakäyntiään, minkä vuoksi hän onkin joutunut juomaan paljon luumumehua.

https://www.instagram.com/p/B9HcdriBKg-/