Tytär halusi hauskaa sisältöä someen – sitten äiti pullautti silmän päästään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset osaavat oman fysiikkansa puolesta tehdä välillä hyvin erikoisiakin temppuja. Osa ihmisistä ylettää kielellään nenänsä päähän tai kyynerpäähän, ja erään miehen on nähty kääntävän koko jalkansa ulkokautta ympäri. Nyt videolla nähdään nainen, joka osaa pullauttaa silmänsä ulos.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten nainen esittelee erikoisen taitonsa ja pullauttaa toisen silmänsä ulos silmäkuopastaan. Tytär oli pyytänyt äitiä näyttämään erikoisen taitonsa videolla, että hän saa lisättyä hauskaa sisältöä omalle Snapchat-kanavalleen. Niinpä äiti teki työtä käskettyä.

Äiti painaa alaluomesta etusormellaan ja vetää sitä kohti ohimoa, jolloin silmä pullahtaa ulos silmäkuopastaan melko helpon näköisesti. Temppu näyttää todella hurjalta, mutta ilmeisesti se on kuitenkin naiselle melko arkinen taito ja tyttärellekin tuttu näky, koska hän ei kuulosta kovinkaan järkyttyneeltä kameran toisella puolella.