Britney Spears näyttävissä kuvissa – poseerasi yhdessä miehensä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on esiintynyt paljon vuosien aikana julkaistujen kappaleidensa tiimoilta. Naiselta ei viime aikoina ole tullut uutta musiikkia, mutta fanit ovat päässeet kuitenkin seuraamaan poptähden elämää sosiaalisen median kautta.

Britney Spears julkaisee Instagram-kanavalleen usein kuvia hänen asuvalinnoistaan, treeneistään ja rakkaasta poikaystävästään Sam Asgharista. Nyt nainen julkaisi todella näyttäviä yhteiskuvia, joiden myötä hän halusi toivottaa 26 vuotta täyttävälle miehelleen hyvää syntymäpäivää.

Viettelevissä kuvissa Sam Asghari pitää naisen lantiosta kiinni samalla kun 38-vuotias tähti esittelee avujaan kameralle. Naisella on yllään valkoinen todella seksikäs pitsiyksityiskohdilla koristeltu body, jonka avara kaula-aukko korostaa naisen rintoja.

View this post on Instagram

💋💋💋

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

View this post on Instagram

💋💋💋

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on