Elizabeth Hurley esitteli bikineitään – toimii itse mallistonsa tähtenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. Tähti tunnetaan myös ahkerana Instagram-käyttäjänä. 54-vuotias näyttelijä esittelee faneilleen usein hänen nuorekasta vartaloaan bikinikuvien muodossa.

Elizabeth Hurley tunnetaan sosiaalisessa mediassa hänen näyttävistä bikinikuvistaan, joita nainen julkaiseekin useamman joka viikko. Kuvissa nähtävät uima- ja ranta-asut ovat lähes poikkeuksetta naisen itse suunnittelemia ja osana Elizabeth Hurley Beach -mallistoa.

Kaunis nainen nähdään näyttävissä ja seksikkäissä kuvissa hänen Instagram-kanavallaan, mutta tähti on kuitenkin sanonut, että hän on liian vanha pukeutumaan paljastaviin asuihin julkisilla paikoilla. Hurley ei esimerkiksi enää liikkuisi julkisilla rannoilla bikineissä.