Kate Upton säväyttää bikinikuvassa – nautti merituulesta täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä hänen aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Nyt perheenäiti julkaisi sosiaalisessa mediassa näyttävän kuvan, jossa hän on nauttimassa vapaa-ajastaan.

Kate Upton poseeraa jakamassaan Instagram-kuvassa näyttävissä oransseissa bikineissään. Nainen näyttää hyvin onnelliselta ja rentoutuneelta hymyillessään jahdin kannella juoma kädessään.

Kate on tyttärensä syntymän jälkeen ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa. Tällä kerralla nainen näyttää kuitenkin kuvassaan viettävän lapsivapaata aikaa auringosta ja hyvästä drinkistä nautiskellen.

https://www.instagram.com/p/B9CtVuNHIWn/