Kylie Jenner kuin uhkea bikinimalli – kuva saa miesten sukat pyörimään jaloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yrittäjänä, realitytähtenä ja miljardöörinä tunnettu 22-vuotias Kylie Jenner on todella näyttävän näköinen nuori nainen. Jennerin tiimalasivartalo alkaa jättämään varjoonsa jo isosisko Kim Kardashianinkin, mikä käy jälleen ilmi myös naisen tuoreista kuvista.

View this post on Instagram

self control

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Äskettäin Kylie Jenner esitteli litteää vatsaansa somessa, ja nyt vuorossa on jotain hieman muuta. Hänet nähdään nimittäin esittelemässä Instagram-kuvassaan uhkeaa vartaloaan bikineissä, jotka saavat etumuksen kanssa miesten sukat varmasti pyörimään jaloissa. Kuvauspaikkana on luonnollisesti uima-allas.

View this post on Instagram

what’s meant for me will always be 🤎

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on