Miehet yrittivät meikata videon avulla – meikkitutoriaalista ei ollut apua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa on paljon kauneusalan videoblogeja, joissa naiset ja miehet arvostelevat kosmetiikkaa. Monilla suosituilla videoilla bloggaajat myös esittelevät miten erilaiset meikkityylit syntyvät, että myös heidän seuraajansa pääsisivät oppimaan meikkaamisen saloja ja niksejä ammattilaisilta.

Nyt hauskalla videolla nähdään miten kaksi miestä yrittivät seurata Kylie Jennerin tekemää meikkitutoriaalia. Miehet yrittivät esimerkkiä seuratessaan meikata ystävänsä. Tehtävä osoittautui paljon hankalammaksi kuin miehet olivat ajatelleet.

Moni voisi kuvitella, että ohjeita saadessaan meikkaaminen olisi helppoa. Video kuitenkin todistaa, että jokaisen meikkausvaiheen kohdalla tekniikan opetteleminen ja harjoittelu on tärkeää kauniin ja onnistuneen lopputuloksen kannalta.